Tom Dubravec / CROPIX
RUSIJA NAŠIH SNOVA

VIDEO: LIVNJACI SPREMAJU IZNENAĐENJE SVOJEM ZLATKU Nakon golemog interesa u Hrvatskoj, knjiga izbornika Dalića prelazi granicu

Piše: Miljenko KaračićObjavljeno: 14. veljača 2019. 12:37

Knjiga “Rusija naših snova” hrvatskog izbornika Zlatka Dalića u izdanju Sportskih novosti i partnera Podravke prelazi granicu. Nakon promocija koje su izazvale golemo zanimanje u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Vinkovcima, Rijeci i Varaždinu, u petak u 18 sati bit će predstavljena u Poslovno-tržnom centru Forum u Livnu.

- Zanimanje za predstavljanje knjige uistinu je veliko. Da smo se odlučili za sportsku dvoranu, napunili bismo je. No, kako dvorana nije primjereno mjesto za predstavljanje knjige, mislimo da je Forum najbolje rješenje te da će atmosfera biti opuštena, upravo kako je naš izbornik djelovao ljetos u Rusiji kada je sa svojim reprezentativcima pokazao cijelom svijetu kako je Hrvatska nogometna velesila, a mi smo opet svi pokazali i u Hrvatskoj i ovdje u Bosni i Hercegovini koliko smo bili ponosni i što nam je to srebro značilo - kazao nam je Ivan Jolić, nekadašnji nogometaš, a danas jedan od organizatora promocije u Livnu.

Uz Dalića, koji je u Hrvatskoj proglašen Osobom godine u izboru Večernjeg lista, a u Livnu čovjek kojemu su sugrađani na vlastitu inicijativu dali i naziv jedne ulice, predstavljanju knjige nazočit će predsjednik HNS-a Davor Šuker, čiji su korijeni također iz livanjskog kraja, Marijan Kustić iz HNS-a, legendarni Miroslav Ćiro Blažević, kojeg je učenik Dalić nadmašio, jednako elokventni nogometni šarmer Blaž Slišković, te glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko.

sn

Slijedi Trilj

Za Dalića i njegove ugledne goste Livnjaci spremaju veliko iznenađenje. Livnom će od petka prometovati autobus na kojemu će biti golema slika grada Livna i Zlatka Dalića. Livno bus je jedan od partnera, uz Podravku, PTC Forum, Pavić d.o.o., te Mljekaru Livno i Eko sir Puđa koji su se pobrinuli da predstavljanje knjige bude nezaboravni događaj za Livno. Podravka će svakom kupcu knjige darovati Linoladu, Mljekara Livno čuveni livanjski sir, a i Eko sir Puđa sprema darove.

Livno je prošloga ljeta živjelo uz Dalića i Vatrene, priredilo je i spektakularni doček na stadionu Zgoni u Livnu, na kojemu je bilo više od 40.000 ljudi. Promocija knjige “Rusija naših snova” rasplamsat će Livnu još jednom drage uspomene, a dan kasnije, u subotu, 16. veljače održat će se i u Trilju.

Linker
24. travanj 2024 09:06