screenshot
IZNESEN S TERENA

VIDEO: LOŠE VIJESTI ZA HRVATSKOG IZBORNIKA Golman Vatrenih u velikom derbiju primio gol s 30 metara i pritom se teško ozlijedio udaranjem u stativu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2018. 23:09

Monaco je u derbiju protiv Lyona u posljednjoj utakmici 24. kola francuskog prvenstva, na domaćem terenu slavio 3:2 te skočio na drugo mjesto na ljestvici.

Poveli su gosti u 12. minuti kada je Diaz pucao s 30 metara malo iskosa s lijeve strane, a lopta je prošla kraj Danijela Subašića za vodstvo gostiju.

Hrvatski je reprezentativac loše reagirao, a da stvar bude još gora pritom se i ozlijedio. Udario je u stativu i ostao ležati. Pružena mu je pomoć, no nije mogao nastaviti pa je umjesto njega u igru ušao Seydou Sy.

U 28. minuti Traore je pogodio za 2:0, no tri minute kasnije Keita je smanjio rezultat. Samo pet minuta nakon toga sudac Bastien svira penal za domaćine, a loptu je na bijelu točku namjestio Falcao. Lopes je obranio udarac El Tigrea, no napadač Monaca je prvi stigao do odbijene lopte i pogodio za izjednačenje.

Tek što se vratio Monaco, Keita je u razmaku od četiri minute napravio dva žuta i morao izvan igre minutu prije isteka prvih 45 minuta.

U 55. minuti u igru je kod domaćina ušao Jovetić koji je u 88. minuti asistirao za Ronyja Lopesa koji je postavio konačnih 3:2 za Monaco.

Linker
09. svibanj 2024 06:15