screenshot
ZAŠTO SU 'KOCKE' OSVOJILE SVIJET

VIDEO: LUDA ATMOSFERA U KALINJINGRADU! TRGOM POBJEDE SE ORILA HRVATSKA PJESMA Pogledajte tko je ujedinio snage s hrvatskim navijačima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2018. 10:24

Hrvatska reprezentacija je u četvrtak navečer stigla u Kalinjingrad, a tamo ih je dočekala skupina navijača koji su se najviše razveselili dobro raspoloženom Zlatku Daliću. Izbornik je njihovu vjernost i upornost odlučio nagraditi pa je tako izdvojio nešto dragocjenog vremena kako bi se s njima fotografirao, ali i razmijenio pokoju riječ.

Dok je pred hotelom u kojem odsjedaju Vatreni bilo veslo, ali ipak mirno, jedna prava navijačka atmosfera odvijala se na kalinjingradskom 'Trgu pobjede' gdje su se našim navijačima priključili i oni ruski svježe opijeni velikom 5-0 pobjedom nad Saudijskom Arabijom.

Dvije skupine spojile su se u veselom ambijentu i zajedničkim snagama povele navijanje u kojem su prednjačili hrvatski stihovi.

VIDEO: BORIS KOVAČEV/CROPIX

Što se pak tiče plana naših reprezentativaca, oni danas u 19.30 imaju trening na stadionu na kojem se igra utakmica, pola sata ranije je press konferencija na kojoj će biti izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić. Nakon utakmice Vatreni spavaju u Kalinjingradu te se u kamp u Iličevo vraćaju u nedjelju, kad je previđeno da poslijepodne odrade rekuperacijski trening.

Linker
03. svibanj 2024 02:33