Reuters, sn ilustracija
PA TI UDARAJ PO SVOM

VIDEO: MA NE TREBA NJEMU VAR! TEŠKO OŠTETIO PERIŠIĆA I DRUŠTVO I SADA GA JE STIGLA KAZNA Evo kako su u Italiji riješili problem s tvrdoglavim sucem!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2019. 13:06

Fiorentina je u nedjelju kod kuće u posljedjnim trenucima utakmice uspjela uhvatiti bod protiv Intera (3:3) i to nakon što je sudac u nadoknadi odlučio pokazati na bijelu točku nakon sporne situacije.

Točnije, nakon ponovljene snimke bilo je jasno vidljivo kako nogometaš gostiju nije igrao rukom, ali sudac je bez obzira na sve odlučio dosuditi jedanaesterac i to nakon pregledavanja VAR-a i nije htio odustati od svoje prvotne odluke.

Trener Spalleti nogometaši Intera bili su bijesni nakon susreta, a tamošnji je savez odlučio kazniti glavnog suca utakmice Rosarija Abissa s tri utakmice nakon kontroverznih odluka u derbiju Fiorentine i Intera.

Sportski direktor Intera Beppe Marotta optužio je Abissa da je nanio nepopravljivu štetu klubu koji je ispustio dva boda. Abissa će tako propustiti iduće tri utakmice, odnosno zabrana mu traje do 24. ožujka kada će smejti ponovno koristiti zviždaljku. Također valja istaknuti kako Interu neće suditi do kraja sezone.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 02:22