Reuters
TO JE VEĆ DOŽIVIO

VIDEO: MNOGI SMATRAJU DA ĆE PEP GUARDIOLA IZAĆI U SUSRET DINAMU, LEGENDA MODRIH UOPĆE NE SUMNJA 'Budimo iskreni, bit će nešto lakše...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2019. 15:04

Zagrebački Dinamo sutra u Milanu igra najvažniju utakmicu dosadašnjeg dijela sezone. Pobjeda ili remi protiv Atalante osigurao bi Modrima treće mjesto i novo proljeće u Europi, opet u Europskoj ligi.

Za osvajanje drugog mjesta i povijesni prolazak skupine Lige prvaka Dinamu bi vrlo lako morao biti potreban barem bod u posljednjem kolu, u utakmici protiv Manchester Cityja na Maksimiru. Jasno je da će 'Građani' biti veliki favoriti u toj utakmici, ali navijači modrih se nadaju da bi trupa Pepa Guardiole mogla biti opuštenija jer bi to posljednjih 90 minuta mogla osigurati prvo mjesto u skupini pa bi u Zagreb došla bez rezultatskog imperativa.

Situacije u kojima neka momčad odmara svoje najbolje igrače u takvoj utakmici nije nikakva novost. Velikani to rade jako često zbog velikog broja utakmica, a proslavljeni hrvatski nogometaš Dario Šimić bio je u takvim situacijama u svojoj karijeri dok je igrao za Inter i Milan. U podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligi prvaka' prisjetio se kako su se treneri spremali za te utakmice i najavio što Dinamo može očekivati protiv Cityja:

Cijeli podcast 'Dinamo u Ligi prvaka' u kojem gostuju Dino Perić i Dario Šimić pogledajte ovdje:

Linker
04. svibanj 2024 10:19