screnshot
OZLIJEDIO SE MIJO CAKTAŠ

VIDEO: NA POLJUDU BI USKORO MOGAO ZAIGRATI JOŠ JEDAN BRAZILAC Pregovori u tijeku: Hajduk spreman iskeširati više od pola milijuna eura za napadača!

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 26. lipanj 2019. 21:57

Mijo Caktaš, najbolji strijelac lige te svježi reprezentativac, napustio je jučer pripreme Hajduka, jer je osjetio bolove u preponi.

Caktaš je otišao na dodatne preglede u Split gdje bi se trebala utvrditi točna dijagnoza, no pretpostavka je da je duga sezone ostavila traga na najkorisnijem igraču Hajduka te da je riječ samo o "zamoru materijala". Uglavnom, Caktaš bi se nakon obavljenih pregleda u subotu trebao vratiti u slovensku bazu Bijelih na Pohorju.

Inače, Hajduk je u pregovorima oko dovođenja brazilskoga napadača Bruna Duartea da Silve (23) iz ukrajinskog Lviva. Ukrajinski mediji pišu da je Hajduk spreman platiti pola milijuna eura uz 20 posto od idućega transfera, no Lviv bi kudikamo više. Uglavnom, razgovara se, a vidjet ćemo što donose naredni dani.

Što se tiče Hajdukova Ukrajinca Oleksandra Svatoka, koji je u Splitu ozlijedio jagodičnu kost, on normalno radi na pripremama u Sloveniji, koristi masku i spreman je za utakmice.

Linker
02. svibanj 2024 21:52