Screenshot
SVE IH JE NASMIJAO

VIDEO: NAKON MODRIĆA I KOVAČIĆA, I HAJDUKOVAC POSTAO INTERNETSKI HIT Pogledajte što je igrač s klupe napravio jednom od najpoznatijih napadača svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 15:45

Luka Modrić i Mateo Kovačić su ovoga tjedna u El Clasicu pokazali niz lijepih poteza i osvajali internet svojom maštovitošću i nogometnim znanjem, a novi internetski hit koji će sigurno privući pažnju hrvatskih navijača postao je i jedan igrač Hajduka.

Hajdukov stoper Gustavo Carbonieri demonstrirao je svu duhovitost brazilskog nogometa nikome drugome nego Wayneu Rooneyu, koji je u jednom duelu s novim pojačanjem Bijelih zaplivao u prazno i izazvao burnu reakciju tribina na Goodison Parku.


Rooney GETS OWNED by Carbonieri Everton-Hajduk

Iako je novo Hajdukovo brazilsko pojačanje ove sezone kod Carrilla najčešće rezerva, pokazao je da zna s loptom, ali i da nema problema sa samopouzdanjem protiv jednog od najboljih engleskih napadača svih vremena.

Carbonieri je, inače, 25-godišnjak koji je ponikao u akademijama Portuguesa Desportos, Ponte Preta i Juventus Sao Paulo, potom ga je kupio Tombense FC, klub velikog brazilskog agenta Eduarda Urama. Prošle je sezone odradio posudbu u portugalskom drugoligašu Santa Clari, gdje je imao 27 nastupa, a odigrao je i nekoliko utakmica za slavni Sao Paulo u najjačoj brazilskoj ligi.


Modric Aplica Chapéu Espetacular Em André gomes


Kovačić AMAZING SKILL on Busqets

Linker
03. svibanj 2024 12:16