REUTERS/Hannibal Hanschke
LUDA UTAKMICA S PET POGODAKA

VIDEO: NI POVRATNIČKI GOL NAJVEĆE ZVIJEZDE NIJE IH SPASIO Neshvatljiv potez golmana obilježio poraz suparnika Vatrenih na Svjetskom prvenstvu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. lipanj 2018. 02:14

Norvežani su slavili na Islandu (2:3), zadnji suparnik Hrvatske u skupini na SP-u primio je tri pogotka, mogao je još koji, iako su i Islanđani pred kraj pogodili stativu!

Norvežani su poveli golom Johnsena, Finnbogasson je s bijele točke izjednačio, a onda je došla najbolja vijest za izbornika Hallgrimssona, povratak najveće zvijezde Gylfija Sigurdssona. Oporavio se u pravi tren, ušao je u 64. minuti i već šest minuta kasnije zabio za 2:1.

No, onda je vratar Schram išao driblati Kinga, izgubio je loptu, King je u 80 minuti izjedančio, a pet minuta kasnije Soerloth je dodatno šokirao domaćine golom za pobjedu. Norvežani su imali i gredu, a i poništen im je gol zbog zaleđa.

Island je igrao u sastavu: Schram - Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson (od 46. Ingason), H. Magnusson - J.B. Gudmundsson, Bjarnason (od 88. A. Gudmundsson), Halfredsson (od 83. Fridjonsson), Gislason (od 63. Skulason) - A. Finnbogasson (od 46. Sigurdarson), Boedvarsson (od 64. G. Sigurdsson).

Linker
30. travanj 2024 15:26