StoryEditor
 screenshot facebook
TO SE ZOVE PEH

VIDEO: NIKAD VIĐENO NA NAŠEM NASLAVNIJEM TURNIRU Trenutak kada se najboljem igraču u Hrvatskoj srušio čitavi svijet, a titula ostala u Zagrebu!

Autor: HinaObjavljeno: 28. prosinac 2017. 22:15

MNK Cvjetno Poliklinka Milojević pobjednik je 47. izdanja malonogometnog turnira "Kutija šibica" nakon što je boljim izvođenjem sedmeraca pobijedila Biberon Amarenu iz Splita sa 2-1 u finalu odigranom u četvrtak u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

U 40 minuta igre pogodaka nije bilo pa je o ovogodišnjem pobjedniku popularne 'Kutije' odlučivala lutrija sedmeraca. Seriju su započeli igrači Cvjetnog. Precizan je bio Hrvoje Penava za 1-0, a na 1-1 izjednačio je Marinko Šamija. Kristijan Grbeša pogodio je za 2-1, a onda je počeo nevjerojatan rasplet.

 

Ante Ćorluka je za Splićane pogodio gredu, a Matiji Caparu je vratar Biberona Franko Bilić obranio udarac za trofej. Posljednji izvođač za Biberon bio je Tihomir Novak, najbolji igrač futsala u Hravtskoj, kojemu je u trenutku udarca stajna noga proklizala, kao svojevremeno Johnu Terryju, te je lopta završila visoko iznad gola.

Tako je igrači Cvjetnog Poliklinike Milojević stigli do prvog trofeja kao momčad na isti način na koji su prošle godine izgubili finale.

Linker
25. svibanj 2020 17:01