Milojko Pantić
 SCREENSHOT: YOUTUBE
ŽIVOTNO OBRAĆANJE

VIDEO O KOJEM SE PRIČA: ‘Zbogom Zvezdo zauvijek!‘ Milojko Pantić se zbog zločinca javno odrekao kluba!

Pantićeva oštra osuda sramotnog poteza čelnika Crvene Zvezde u nekoliko je sati obišla regiju.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2020. 10:49

Poznati srpski sportski komentator i pasionirani navijač Crvene zvezde Milojko Pantić jučer se javno odrekao kluba kojeg obožava cijeli život.


Povod za dramatično i emotivno obraćanje autora brojnih anotolgijskih provala u prijenosima utakmica ('Izlaze Partizanovi igrači... a evo i naših') bio je sramotan potez čelnika Crvene zvezde od prije nekoliko dana.


Čelnici beogradskog kluba Dragan Džajić i Zvezdan Terzić šokirali su regiju uručivši počasni dres kluba s brojem 1 ratnom zločincu kapetanu Draganu.


Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan proveo je 13,5 godina u zatvorima zbog počinjenih ratnih zločina u Hrvatskoj i BiH, a po izlasku se vratio u Srbiju i odmah krenuo u izbornu kampanju.


Pantićeva oštra osuda ovog čina u nekoliko je sati obišla regiju.


"Prošle nedjelje su Dragan Džajić i Zvezdan Terzić činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu sahranili našu Crvenu Zvezdu. Slika je to koja pokazuje kako je srpski nogomet probio dno dna. Počasni predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba sa brojem 1 ratnom zločincu kodnog imena Kapetan Dragan, koji se poslije 13 i pol godina zatvora u Hrvatskoj i Australiji prije dva mjeseca vratio u Srbiju. Bivša gospodo Džajiću i Terziću, znate li gdje je tog 29. svibnja 1991. bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnjake vaših tadašnjih igrača Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića. A samo par dan prije ovog vašeg sramnog čina, čovjek koji je vodio paravojne formacije po Hrvatskoj i BiH, izjavio je da su ubojice Zorana Đinđića, Legija i Zvezdan Jovanović, srpski heroji, i da će se on, ako uđe u parlament, zalagati da te ubojice budu oslobođene. Odnesite onda dresove i toj dvojici ubojica, a kad ih vaš novi počasni član bude oslobodio, nagradite ga tako što ćete promijeniti ime stadiona. Kakav Rajko MItić!? Srpskije i patriotskije zvuči - 'Stadion Kapetana Dragana!' Mogli ste i dres s brojem 11 uručiti ratnom drugu kapetana Dragana i učitelju vašeg političkog patrona, lažnom četničkom vojvodi i lažnom Srbinu, doktoru hulji Šešelju. Tako bi vaš tim ratnih zločinaca bio kompletan. Dragane Džajiću i Zvezdane Terziću, sram vas bilo! Zbog ove slike, danas crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete! Uručenjem dresa ratnom zločincu, ispisali ste najsramniju stranicu povijesti slavnog kluba, ugasili ste Zvezdin plam, šampionske reflektore i klub uveli u tamu bezumlja.


Za sve obične ljude, vi ste od sada obični bijedni bestidnici, bez svijesti i savjesti. Grozim se od pomisli na vaš besramni čin! Pošto ne znate za sram, ja sa sramim umjesto vas. Jer postali ste oficiri Arkanove zločinačke paravojske koja je okupirala i zarobila klub i to vam očigledno služi na čast. A ustvari, vi ste obične krpe kojma zlikovci brišu svoje kriminalne radnje, i u Zvezdi i u društvu. Zbog toga, do vas ne dopiru duševne boli ogromnog broja zvezdaša, koji za sada samo u sebi govore - Zbogom Zvezdo zauvek!", poručio je Pantić.

Linker
27. kolovoz 2022 08:00