Screenshot
PODRŠKA UOČI ATALANTE

VIDEO: OVO ZAISTA NITKO NIJE OČEKIVAO Tijekom dvoboja talijanskog košarkaškog prvenstva na tribinama se orilo: 'Dinamo Zagreb!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2019. 21:44

Deseto kolo talijanskog košarkaškog prvenstva i dvoboj između Milana i Dinama iz Sassarija ne bi prosječnom ljubitelju košarke ostalo u sjećanju da nije bilo nesvakidašnje scene tijekom susreta.

Na tribinama su fanovi tog talijanskog Dinama, za koji igra i Miro Bilan, potaknuti skorašnjim dvobojem Lige prvaka između zagrebačkog Dinama i Atalante, počeli pjevati pjesme podrške Modrima. Na tribinama se, inače, našao i zagrebački odvjetnik Saša Pavličić-Bekić koji je sudjelovao u navijanju. Pavličić-Bekić je i sportski zaljubljenik te nekadašnji disciplinski sudac HNL-a, a sada disciplinski sudac ABA lige.

Kako je izgledalo navijanje i podrška Bjelici i društvu, pogledajte u videozapisu.

Spomenimo i da je utakmica završila rezultatom 90:78 za Milano, a za Dinamo je sjajan učinak ostvario Šibenčanin Miro Bilan koji je u 26 minuta postigao 17 koševa, skupio 4 skoka i 3 asista. Zagrebački će Dinamo upravo u Milanu na stadionu San Siro igrati protiv Atalante u utorak 26. studenog u 21:00.

Linker
02. svibanj 2024 13:29