Reuters / Carl Recine Livepic / REUTERS
SPEKTAKL NA ETIHADU

VIDEO: PEP GUARDIOLA ZAUSTAVIO KRIZU I SLAVI VELIKI REZULTAT Arsenal bio na rubu raja, Sane i Sterling bacili Etihad u trans

Manchester City je pobijedio Arsenal 2:1 u 17. kolu Premiershipa. Gosti su vodili pogotkom Thea Walcott u 5. minuti, a preokret su režirali Sane u 47. odnosno Sterling u 71. minuti.
Piše: dvoznak.comObjavljeno: 18. prosinac 2016. 12:59


Leroy Sane Goal HD - Manchester City 1-1... by Goal-Free-Kick

-----------------------------------------------------------------------

U velikom derbiju 17. kola Engleske lige Manchester City je slavio na svom stadionu protiv Arsenala s 2-1 i probio se na drugo mjesto.

City je do pobjede došao preokretom u drugom dijelu nakon što je Theo Wallcot već u 5. minuti doveo Arsenal u vodstvo. No, "topnici" su nakon postignutoga gola potpuno stali, pa su domaćini došli do pobjede u nastavku golovima Leroya Sanea (47) i Raheema Sterlinga (71). Trener Citya Pep Guardiola je u početnu postavu stavio čak sedam veznih igrača, a nijednog napadača, ali je i takav City bio prejak za Arsenal. City ima sedam bodova manje od lidera Chelsea, a dva više od Liverpoola koji u ponedjeljak igra gradski derbi s Evertonom. Arsenal je pao na četvrto mjesto.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
24. travanj 2024 01:50