Screenshot: Facebook
NAPOKON JE DOŠAO NA SVOJE

VIDEO: 'POČELO JE BOMBASTIČNO!' Marko Pjaca 'eksplodirao' u debiju, zabio gol za samo četiri minute pa porukom oduševio navijače!

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 08. siječanj 2018. 14:34

Samo četiri minute bile su dovoljne Marku Pjaci za prvijenac u dresu Schalkea. Jučer su Rudari odigrali pripremni dvoboj protiv Genka, šest dana uoči nastavka Bundeslige.

Hrvatski reprezentativac koji se tek u četvrtak priključio novim suigračima, započeo je dvoboj s klupe. Nakon prvog dijela nije bilo pogodaka, a kako to obično biva u pripremama, treneri su u drugi dio ušli s novim postavama.

Svoje mjesto našao je i 22-godišnji Hrvat i to ne mjestu lijevog veznog.

Već u prvom dodiru s loptom kreirao je prvu prigodu u nastavku, Caligiuri nije bio precizan, a u drugom dodiru postigao je pogodak lijepo se ubacivši između linija nakon dodavanja Meyera pogodio je sa 10 metara. Schalke je dobio dvoboj 2:1, a Pjaca je s nekoliko prodora pokazao kako je ozljeda potpuno iza njega.

Marko je nakon utakmice kratkim statusom na Facebooku ('Start je bio bombastičan') pokazao koliko mu je drago što je debitirao pogotkom, a dobio je i pregršt pozitivnih komentara i podršku svojih obožavatelja.

Pjaca je na posudbu u Schalke stigao iz Juventusa nakon razočaravajuće sezone i osmomjesečne borbe s teškom ozljedom, a prelazak u Bundesligu kratko je za Calciomercato prokomentirao njegov menadžer Marko Naletilić.

"Nakon utakmice s Bolognom u kojoj nije dobio ni minute bilo jasno da ove sezone u Juventusu neće dobiti potrebnu minutažu i stoga smo odlučili pitati za mogućnost posudbe. Bila je to Pjacina ideja, ne klupska. Međutim, Pjaca je igrač Juventusa i njegov je cilj igrati za Juventus i izboriti se za pravi status u momčadi. Ako bude u redu fizički, on jednostavno neće prihvatiti još jednu sezonu kakva je bila prošla".

Linker
04. svibanj 2024 10:16