Screenshot: YouTube
'NEĆU OČAJAVATI, ALI...'

VIDEO: POGLEDAJTE DINAMOVU POBJEDU PROTIV OSIJEKA 'Nad Bobanom prije isključenja nije dosuđen evidentan prekršaj, a onakav gol te jednostavno ubije!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2016. 10:39

U susretu 17. kola Prve HNL Dinamo je na gostovanju pobijedio Osijek 2:0 smanjivši zaostatak za vodećom Rijekom na šest bodova, a golove za Modre zabili su Ante Ćorić u sudačkoj nadoknadi prvog dijela i Soudani na samom početku nastavka.

Svima se u pamćenje posebno urezao gol Ante Ćorića i reakcija osječkog vratara Mikulića kojemu je lopta doslovno prošla kroz ruke i noge. Uz taj šok, domaćin je od 78. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Gabrijel Boban.

Trener Osijeka Zoran Zekić nije očajavao nakon utakmice iako je imao razloga...

- Neću očajavati nakon ovog poraza jer nemam vremena. Već u srijedu je utakmica Kupa sa Slavenom Belupom. Bili smo dobri u prvom poluvremenu, a onda primili onakav gol. U svlačionici igračima nisam imao što prigovoriti, a bili smo u rezultatskom minusu. Kakav god da si karakter takav primljeni gol te ubije. A kad smo početkom nastavka prešli u formaciju 3-5-2, ispala su nam u jednom trenutku oba zadnja vezna i sijevnula je kontra Dinama za drugi gol. Mogu komentirati i isključenje Bobana koje je posljedica što nad njim nije dosuđen prethodni prekršaj, a intenzitet onoga što je nakon toga učinio bio je nešto naglašeniji.

Kolega na klupi Dinama Ivajlo Petev napokon može odahnuti. Dinamo je upisao pobjedu i vratio sena na minus šest u pdnosu na prvoplasiranu Rijeku.

- Bio je to pravi derbi. Igra dobra, s naše strane i rezultatski uspješna, ali uvijek želim i više i bolje, tome ću težiti i dalje i takve zahtjeve stavljati pred svoje igrače. Izborili smo pobjedu i tri važna nam boda protiv jake momčadi, protiv domaćina koji je bio i ambiciozan i dao doprinos pozitivnim ocjenama derbija. Naš je problem što nas prati nesreća. U svakoj u posljednje vrijeme odigranoj utakmici netko nam se od igrača ozlijedi. Ne znam što je s Kneževićem, a jedino se mogu nadati da nije ništa ozbiljno i da neće ispasti iz kadra za neko vrijeme.

Linker
19. svibanj 2024 09:15