screenshot
USPJELA GENERALKA

VIDEO: POGLEDAJTE MAJSTORIJE NOVOG RIJEKINOG SUPER TALENTA Zabio dva sjajna pogotka u posljednjoj provjeri uoči okršaja protiv Dinama

VIDEO: POGLEDAJTE MAJSTORIJE NOVOG RIJEKINOG SUPER TALENTA Zabio dva sjajna pogotka u posljednjoj provjeri uoči okršaja protiv Dinama i to klubu koji je nekad igrao četvrtfinale Lige prvaka
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 10. srpanj 2019. 16:11

Nogometaši Rijeke pobijedili su ciparski APOEL rezultatom 4:1 u posljednjoj provjeri uoči okršaja u Superkupu protiv Dinama. Bijeli su odigrali dopadljivo, čvrsto i disciplinirano, pa na kraju se na najbolji način napunili optimizmom uoči sraza na Maksimiru. A igrali su kluba koji je prije nekoliko godina oduševio Europu i kao potpuni autsajder se probio čak do četvrtfinala Lige prvaka, gdje ih je zaustavio tada Mourinhov Real.

Posebno je oduševio mladi Denis Bušnja koji je postigao sjajan pogodak u 53. minuti kada je primio loptu na 25 metara i neobranjivo pogodio suprotne rašlje za 3:1.

Bušnja je u naslovnoj ulozi bio i u 84. minuti kada je ponovo na 20-ak metara primio loptu i još jednom precizno pogodio sam kut suparničkog gola - 4:1.

View this post on Instagram

2x @denisbusnja #ZajednosmoRijeka

A post shared by Nogometni klub Rijeka (@nk_rijeka) on

Rijeka je na kraju za generalku zaslužila visoku ocijenu, bez obzira što je APOEL u nešto kasnijoj fazi priprema od Bijelih momčad Igora Bišćana je imala dopadljive trenutke i sigurno će imati razloga za optimizam pred Maksimir gdje će loviti prvi trofej sezone.

- Jedva čekamo da krene liga, trenirali smo jako naporno i sada je vrijeme za početak sezone. Golovi? Imamo dosta pucačkih treninga i pogodio sam - rekao je mladi Bušnja za RijekaTV.

Linker
27. travanj 2024 07:13