Screenshot
MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR

VIDEO: Pogledajte show slavnog Modrićeva prijatelja nakon odlaska iz Reala! Nije ga uopće bilo na SP-u

Kao igrač Reala osvojio je 25 velikih trofeja, uključujući šest naslova La Lige i pet titula Lige prvaka.
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 15. prosinac 2022. 21:50

Olympiakos je u osmini finala grčkog kupa na Georgios Karaiskakis stadionu pobijedio Atromitos s 4:1, a utakmicu su obilježila dva prekrasna pogotka legendardnog brazilskog beka Marcela.

Najtrofejniji igrač u povijest Real Madrida najprije je u 50. minuti, pri rezultatu 1:1, primio loptu na lijevom rubu kaznenog prostora, izbacio se prema sredini i desnom nogom, s nekih 17-18 metara, fantastično pogodio rašlje suparničkog gola.

PRVI GOL MARCELA POGLEDAJTE OVDJE

Petnaest minuta kasnije, Pep Biel je odigrao sjajnu loptu u prostor za Marcela, a 34-godišnji Brazilac je prošao između dvojice Atromitosovih braniča i udarcem iz voleja, s ruba peterca, probio Andreasa Gianniotisa za konačnih 4:1.

DRUGI GOL MARCELA POGLEDAJTE OVDJE

Ovo su prvi Marcelovi pogoci u dresu grčkog velikana otkad je u rujnu, kao slobodan igrač, iz Madrida stigao u Pirej. Podsjetimo, prethodno je u kraljevskom klubu proveo 15 godina, odigrao 545 utakmica u svim natjecanjima i pritom postigao 38 pogodaka, te upisao 103 asistencija.

Kao igrač Reala osvojio je 25 velikih trofeja, uključujući šest naslova La Lige i pet titula Lige prvaka.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Izostanak Brozovića bit će veliki udarac za Hrvatsku, a Dalić bi zbog toga mogao promijeniti sustav." To je glavni zaključak današnjeg Mundocasta u kojem nam je u gostima bio nogometni stručnjak Robert Palikuča. Pogledajte Mundocast:

Linker
06. svibanj 2024 03:02