Screenshot
NEĆU I NE ŽELIM!

VIDEO: POGLEDAJTE SITUACIJU O KOJOJ DANAS BRUJE CIJELI MRAVINCI Ovo je igrač koji je odbio igrati protiv Dinama nakon dvojbenog jedanaesterca!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2018. 20:47

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala Hrvatskog kupa nakon što su u gostima pobijedili četvrtoligaša Slogu Mravince s 1:0, ali puno je ogorčenja i bijesa bilo u predgrađu Splita nakon susreta.

Prvak je gostovao kod Sloge, kluba iz mjesta Mravinci pokraj Solina i jako se namučio za prolaz (1-0), pobijedivši golom Marija Budimira tek u 80. minuti iz kaznenog udarca.

Četvrtoligaš se uspješno protiv pričuvnog sastava Dinama branio sve do deset minuta prije kraja, kada je uz velike prosvjede domaćina, sudac Kulušić dosudio kazneni udarac zbog igranja rukom Juričića. Bila je to vrlo dvojbena situacija. Jedan od igrača Sloge napucao je u ruku Juričića koji je ležao na petercu i sudac Kulušić je pokazao na bijelu točku. Mario Budimir je zabio s bijele točke za prolaz Modrih.

Domaćini su žustro prosvjedovali tražeći prekršaj na Juričiću koji je potpuno izgubio živce te je odjurio do svoje klupe i tražio zamjenu, odbivši ući u igru.

"Ne želim više igrat!", vikao je bijesni Juričić, a minutu poslije je i zamijenjen.

Momčad Nenada Bjelice se pošteno ispromašivala protiv hrabrih domaćina, Petković je uspio promašiti glavom prazan gol u 44. minuti, Ademi u 68. s desetak metara pogodio vratnicu, dok je ostalo uspijevao obraniti odlični vratar Sloge Vladović.

Linker
23. travanj 2024 21:15