GNK Dinamo
REAKCIJE IGRAČA I TRENERA

VIDEO: PREKRASNE SCENE S HITREC-KACIANA, EVO KAKO SU MLADI DINAMOVCI PROSLAVILI VELIKU POBJEDU 'U takvim situacijama trener nekad nije ni potreban'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2019. 17:35

Mladi nogometaši Dinama su rezultatom 1:0 svladali suparnike iz Šahtara u 4. kolu Lige prvaka mladih. Svi se nadamo da će se sličan scenarij ponoviti i večeras u ogledu "velikih momaka".

Nakon utakmice posebno je zadovoljan bio trener Igor Jovićević.

- Toliko sam sretan i ispunjen emocijama kad vidim ovu moju momčad koja je danas po igri zaslužila zabiti barem četiri gola, ako ne i više. Živjeli smo opasno jer oni igraju kroz duge lopte. Oni su se opredjelili za prostor, mi smo bili gospodari lopte. Imaju te svoje kontre, nas i povuče, tu našu mladost. Vidiš da osvajaš duele pa te povuče ta tranzicijska igra - rekao je Jovićević.

- Naš vratar Krkalić je sjajno reagirao u nekoliko navrata. Pohvalio bi svoje ratnike na teškom terenu. Odigrali smo instagramski danas, kako meni moja djeca znaju reć. Znamo i rezultat Atalante, borimo se još dvije utakmice, borba će biti do kraja. Nećemo odustati dok god postoje šanse. Trud postoji, dakle nije samo talent, moji momci ginu jedan za drugoga, a u takvim situacijama trener nekad nije ni potreban. Ja sam sretan zbog svojih igrača, učinili su me danas malo boljim trenerom - dodao je Jovičević nakon nove pobjede Dinamovih juniora u Ligi prvaka mladih.

Strijelac jedinog pogotka Tomislav Krizmanić prokomentirao je svoj gol.

- Malo izgleda kao dodavanje, ali bio je udarac. Sretno je ušla, ali i to se broji. Težak je bio teren pa je i taj dio možda utjecao na našu izvedbu. Dobra partija, odličan protivnik, ali zaslužili smo pobjedu. Pokazali smo danas koliko smo bolji, bili smo dobri i u prvoj utakmici, a sad nas s Atalantom čeka borba za prvo mjesto. Po meni, oni su najviše pokazali u grupi, oni su nam najteži protivnik, ali ja se nadam pozitivnom ishodu i našem proljeću u Europi - kaže Krizmanić.

- Imali smo puno šansi, baš kao i u Ukrajini. Uspjeli smo iskoristiti onu najmanju. Sretni smo s pobjedom, mislim da smo napravili veliki korak prema prolasku skupine. Bilo je malo teško igrati, ali ovo je naš teren, naš dom, tu smo navikli igrati. Nismo htjeli mijenjati domaćinstvo za ovu utakmicu - rekao je Bartul Franjić.

Linker
03. svibanj 2024 12:17