CROPIX
RIJEKA I DINAMO SU SIGURNI

VIDEO: PUN POGODAK UOČI VELIKOG DERBIJA Petev šokirao s klincima u prvom sastavu, a pogledajte tko mu je onda poklonio polufinale Hrvatskog kupa!

Nakon Rijeke, i nogometaši Dinama su izborili nastup u polufinalu Hrvatskog kupa, pobijedivši Inter u Zaprešiću s 1:0. Trener Ivajlo Petev šokirao je sastavom u kojem su osim Schildenfelda i Machada bili sami juniori, a to se pokazalo punim pogotkom uoči subotnjeg derbija s Rijekom jer mu je na kraju jedan od njih, Dino Perić, donio pobjedu.
Piše: HinaObjavljeno: 30. studeni 2016. 09:51

INTER - DINAMO 0:1 (Perić 67')

INTER: Mrmić; Begić, Mamut, Čelikovć, Mesfin, Puljić, Filipović, Brlečić, Šarić, Bosec, Polizzi

DINAMO: Šemper - Morris, Perić, Schildenfeld, Sosa - Machado, Moro, Karimi - Fiolić, Olmo - Hodžić

------------------------------------------------------------------------------

Nogometaši Dinama plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa nakon što su u Zaprešiću pobijedili Inter s 1-0 (0-0).

Dinamo je u pomlađenom sastavu uspio doći do minimalne pobjede i prolaza u Kupu u Zaprešiću i to pogotkom mladog braniča Dine Perića. U prvom dijelu Dinamo je bio apsolutno bolja momčad, no bez izrazitih prilika, da bi u 55. minuti Gojak promašio najbolju priliku utakmice, ostao je sam ispred vratara domaćih, no pucao je pored vrata.

Obrana Intera je odlijevala napadima Dinama sve do 68. minute kada je nabačaj Fiolića glavom u mrežu sproveo branič Dino Perić. Hrvatski prvak je i nakon postignutog gola odigrao napadački, a u 83. minuti Mario Šitum je pogodio gredu.

------------------------------------------------------------------------

Osijek se priključio Rijeci i Dinamu, na potezu su Split i Hajduk

Nogometaši Osijeka izborili su polufinale Hrvatskog kupa nakon što su kao domaćini u četvrtinalu slavili protiv Slaven Belupa s 1-0 (0-0).

Pogodak vrijedan prolaza postigao je Antonio Perošević u 81. minuti susreta, kada je prizemnim udarcem s desetak metara pogodio mrežu gostiju.

Osijek se tako pridružio Rijeci, koja je u utorak slavila kod Lokomotive s 3-1 te Dinamu, koji je ranije u srijedu pobijedio u Zaprešiću Inter s 1-0. U posljednjem četvrtfinalnom dvoboju u 19 sati na Parku mladeži igraju RNK Split i Hajduk.

Linker
28. lipanj 2024 13:24