REUTERS/Pepe Marin / REUTERS
LA PRIMERA

VIDEO: REAL MADRID BEZ ZVIJEZDA ISPRATIO GRANADU U DRUGU LIGU James i Morata u pola sata riješili utakmicu, odlična predstava Matea Kovačića

Piše: HinaObjavljeno: 07. svibanj 2017. 00:57

U 36. kolu Primere Real Madrid je u subotu u gostima svladao Granadu sa 4-0, a po dva pogotka za Real zabili su James Rodríguez (3, 11) i Álvaro Morata (30, 35).

Trener Reala odmarao je Cristiana Ronalda, Luku Modrića, Tonija Kroosa i Marcela budući da već u srijedu igraju uzrvatnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv gradskog rivala Atletica. Real u goste Atleticu dolazi sa prednošću od 3-0.

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret za Real, a u 45. minuti namjestio je stopostotnu prigodu Lucasu Vazquezu, koji je pucao u vratara Granade.

Barcelona je na Camp Nou dobila Villarreal sa 4-1, uz dva pogotka Messija (45, 82-pen), dok su po jedan zabili Neymar (21) i Luis Suárez (69). Hrvatski veznjak Ivan Rakitić odigrao je 83 minute za Barcu.

Atletico Madrid, bez ozlijeđenog Šime Vrsaljka, svladao je Eibar sa 1-0 golom Saula Nigueza u 69. minuti.

Nogometaši Sportinga iz Gijona minimalnom 1-0 pobjedom protiv Las Palmasa na svom terenu zadržali su izglede za ostanak u ligi. Strijelac jedinog gola bio je Carlos Carmona u 67. minuti. Duje Čop odigrao je svih 90 minuta za Sporting, dok je Alen Halilović za Las Palmas ušao u igru u 64. minuti.

Barcelona i Real su poravnati na vrhu, oba kluba imaju po 84 boda, ali Real ima utakmicu manje.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. svibanj 2024 01:46