youtube
SERIE A

VIDEO: REMI INTERA I LAZIJA U MILANU, ALI SUSRET JE OBILJEŽIO ISPAD BIVŠEG STANOVNIKA RIMA Pljunuo na vlastite navijače i poručio im - 'jeb** mrtvaci'

Piše: HinaObjavljeno: 30. prosinac 2017. 21:08

Lazio je još jednom ove sezone pokazao da ima momčad za visoke domete, na Meazzu stigao s epitetom momčadi koja je do gostovanja kod Intera osvojila 22 od 27 mogućih bodova na gostovanjima i pokazao da nema nimalo respekta prema Nerazzurrima koji su posljednjih tjedana izgubili onu moć pobjeđivanja s početka prvenstva.

Baš naprotiv, Lazio je bio puno bliži bodovima i samo zahvaljujući sjajnom Samiru Handanoviću, odnosno nepreciznosti Felipe Andersona u Rim nisu odnijeli puni plijen, već su se morali zadovoljiti remijem (0:0).

Inter je bio nešto bolji u prvom poluvremenu, ali jedina prilika vrijedna spomena bila je ona iz 30. minute kada Strakosha sjajno obranio udarac pod gredu Ivana Perišića. Lazio se probudio krajem prvog poluvremena kada je Borja Valero pogodio okvir svoga gola nakon jednog kornera, pa nastavio dominirati u nastavku.

Najprije im je Rocchi dosudio pa poništio jedanaesterac nakon što je Škrinjar igrao Rukom, onda je Anderson pucao zamalo pored gola, pa u 73. minuti udarcem iskosa s desne strane natjerao Handanovića na veliku obranu. Vratar Intera minutu kasnije zaustavio je i udarac Parola, a najbolju priliku za pobjedu Lazio je propustio u 80. minuti kada je Immobile idealno poslužio Andersona koji je sa sedam, osam metara pucao pored gola.

Spalletti je pokušao reagirati Joao Mariom i Brozovićem (ušao je u igru u 85. minuti), ali osim jednog mlakog udarca glavom Perišića nisu imali drugih prilika.

Inter je tako četvrtu uzastopnu utakmicu u Serie A ostao bez pobjede, Napoli je pobjegao na čak sedam bodova prednosti i priče o napadu na titulu polako su se počele gasiti.

Ipak, u utakmici u kojoj nije bilo pogodaka obilježio je jedan incident, točnije ispad bivšeg nogometaša Lazija koji je u jednoj situaciji ušao u sukob s vlastitim navijačima.

Naime, Candreva se nakon jedne neuspješne akcije zaustavio pred tribinom gdje su se nalazili navijači, pogledao ih i zatim pljunuo prema njima i poručio im - 'jebe** mrtvaci'.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
19. svibanj 2024 04:35