Emilio Andreoli/Getty Images
PROSULI BODOVE

VIDEO: SENZACIJA U ITALIJI! INTER ŠOKIRAN NA DOMAĆEM TERENU Perišić dočekan zvižducima, Spallettiju se opasno trese klupa!

Piše: HinaObjavljeno: 03. veljača 2019. 21:10

Nogometaši Bologne pobijedili su na San Siru Inter s 1:0 u susretu 22. kola talijanskog prvenstva produbivši krizu Nerazzurra koji su već tri kola bez pobjede, ali i postignutog gola.

Inter je u zadnja tri kola upisao poraze od Bologne (0:1) i Torina (0:1), te odigrao 0:0 protiv Sassuola, a ovoga tjedna je ispao i u četvrtfinalu Kupa od Lazija.

Pobjedu Bologni donio je Federico Santander u 32. minuti utakmice na asistenciju Ericka Pulgara. Ivan Perišić se nakon 'hlađenja' vratio u sastav i odradio je svih 90 minuta, a cijeli susret je odigrao i Marcelo Brozović, dok Šime Vrsaljko nije nastupio zbog ozljede. Na klupu Bologne vratio se legendarni srpski nogometaš Siniša Mihajlović te se na najbolji mogući način predstavio novome/starom klubu i navijačima. Mihajlović je bio trener Bologne u 2008. i 2009. godini.

Utakmicu je presudio pogodak paragvajskog napadača Federica Santandera iz 32. minute. Erick Pulgar je ubacio iz kornera, a najviši u skoku bio je Paragvajac koji je pogodio bliži kut te postigao, pokazat će se, odlučujući pogodak koji je ozbiljno uzdrmao klupu Intera.

Trener Nerazzurra Luciano Spalletti već je danima na ratnoj nozi s navijačima i klupskim čelnicima Intera. Dok su igrači uoči utakmice izlazili na travnjak San Sira, s tribina su odzvanjale salve zvižduka upućene talijanskom strategu.

Osim Spallettiju, navijači su zviždali i hrvatskom nogometašu Ivanu Perišiću koji ovih dana nije uspio realizirati transfer u Arsenal. Perišić je izjavio da bi htio promijeniti sredinu i pronaći novi klub što se nimalo nije svidjelo 'tifosima' Intera.

Nerazzuri su trenutno treći na ljestvici s 40 bodova, 11 manje od drugoplasiranog Napolija i čak 20 manje od vodećeg Juventusa.

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 15:06