GUANGZHOU, CHINA - JULY 27: James Rodriguez of Real Madrid celebrates his goal during the International Champions Cup China 2015 match between Real Madrid and FC Internazionale at Tianhe Stadium on July 27, 2015 in Guangzhou, China. (Photo by Zhong Zhi/Getty Images)
 Zhong Zhi / Getty Images / 2015 Getty Images
JOŠ SE TRESE VRATNICA

VIDEO: SHOW JAMESA Prvo je 'projektilom' uzdrmao stadion, a potom zabio spektakularnim škaricama!

Moglo se i ubaciti s te pozicije, ali je vezni igrač Kraljeva umjesto toga opalio ljevicom iz sve snage te je lopta od vratnice završila u gornjem lijevom uglu vrata Betisa
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. kolovoz 2015. 01:31

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Primere Real Madrid je na Santiago Bernabeu svladao 5-0 povratnika u prvu španjolsku ligu, Betis.

Rano su poveli Madriđani, za koje u prvih 11 igrao i Luka Modrić, preko Balea u drugoj minuti. No, pravi show tek je uslijedio - James Rodriguez u 39 .minuti namjestio je loptu za slobodni udarac na rubu kaznenog prostora, jako iskosa s desne strane.

Moglo se i ubaciti s te pozicije, ali je vezni igrač Kraljeva umjesto toga opalio ljevicom iz sve snage te je lopta od vratnice završila u gornjem lijevom uglu vrata Betisa. Bio je to projektil dostojan atraktivnog Kolumbijca!

U 47. minuti je na 3-0 nakon krasne akcije povisio Benzema, da bi James u 51. minuti ponovno stupio na scenu. Nakon udarca njegovog suigrača loptu je podigao u zrak na nekih 7,8 metara od gola, samo da bi je atraktivnim šakricama zakucao pokraj nemoćnog vratara Betisa. Na 5-0 je golčinom s 30 metara povisio Bale u 89. minuti i zaključio spektakl na Santiago Bernabeu.

U 75. minuti utakmice dogodio se kuriozitet na utakmici kada je jedan Hrvat u dresu Reala zamijenjen drugim.

Linker
18. travanj 2024 07:15