Screnshot
OSTAVIO DUBOK TRAG NA MAKSIMIRU

VIDEO: SLUŽBENO JE! BIVŠI DINAMOVAC KARIJERU ĆE NASTAVITI U NAJVEĆEM GRČKOM KLUBU Pogledajte predstavljanje i prve reakcije miljenika navijača Modrih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. lipanj 2019. 23:47

Ono što se najavljivalo, sada je i službeno potvrđeno - bivši dinamovac El Arabi Hilal Soudani novi je nogometaš grčkog Olympiacosa! Na službenim stranicama objavljeno je da su novi igrači atenskoga kluba Hillal Soudani i Brazilac iz LASK Linza Felipe Bruno.

Na fotografiji se može vidjeti kako alžirski nogometaš pozira u novome dresu, a ispod piše:

"Hillal Soudani, dobrodošao u Olympiacos FC!"

31-godišnji je nogometaš odmah podijelio svoje prve dojmove:

"Sretan sam što sam potpisao za najveći grčki klub. Jedva čekam da počnem trenirati sa svojim novim suigračima. Čuo sam da je na stadionu vrlo dobra atmosfera i veselim se što ću zaigrati pred navijačima Olympiacosa."

welcome to Olympiacos FC! #olympiacos #welcome #HillalSoudani #WelcomeHillal pic.twitter.com/2DFLrWVVvy

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 18 June 2019

Prema prvim informacijama, Soudani je potpisao dvogodišnji ugovor. U Atenu je došao iz Nottingham Foresta, kluba koji također drži vlasnik Evangelos Marinakis.

Alžirac koji je ostavio dubok trag u Dinamu nosio je dres Modrih od 2013. do 2018. godine kada se u transferu vrijednom tri milijuna eura preselio na Otok. Za reprezentaciju je odigrao 49 utakmica i postigao 22 pogotka.

Linker
26. travanj 2024 13:53