Screenshot
BORBA ZA PRVAKA

VIDEO: ŠTO BI BILO DA SE OVO DOGODI U HRVATSKOJ? Pogledajte što je moguće u najbogatijoj ligi svijeta, i to još u velikom derbiju!

Piše: HinaObjavljeno: 19. prosinac 2016. 18:19

Trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je da su sudačke greške koštale njegovu momčad poraza 1-2 od Manchester Cityja u nedjeljnom derbiju 17. kola Premier lige, te da su suci zaštićeni kao lavovi u zoološkom vrtu.

Theo Wallcot je već u 5. minuti doveo Arsenal u vodstvo, ali Manchester City je golovima Leroya Sanea (47) i Raheema Sterlinga (71) došao pobjede.

No, video snimka pokazuje da je Leroy Sane bio u zaleđu kad je zabio za 1-1, a sporna je i situacija kod pobjedničkog gola Raheema Sterlinga, jer je David Silva također bio u zaleđu i pokrivao je vidno polje vratara Arsenala Petra Cecha, što bi značilo da je utjecao na igru.

"Teško se pomiriti s time kad se to dogodi u tako važnim utakmicama. No, moramo živjeti s takvim odlukama, jer su suci zaštićeni kao lavovi u zoološkom vrtu", izjavio je Wenger.

Prije dva kola Arsenal je bio drugi sa tri boda manje od vodećeg Chelseaja, a nakon poraza od Evertona i Manchester Cityja nalazi se na četvrtom mjestu sa devet bodova zaostatka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
06. svibanj 2024 09:44