Screenshot
NIJE IZGLEDALO LIJEPO

VIDEO: STRAVIČAN PREKRŠAJ OBILJEŽIO UTAKMICU SEVILLE I LIVERPOOLA 'Bio je to odvratan čin, molim se za igrača i njegovu obitelj'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2019. 11:07

Nogometaši Seville u noći s nedjelje na ponedjeljak u Bostonu su pobijedili Liverpool s 2:1 . Golove za Španjolce u ovoj pripremnoj utakmici postigli su Nolito (37') i Pozo (90'), dok je za Engleze zabio Origi u 43. minuti.

Španjolci su pobjednički pogodak zabili s igračem manje, a jutro nakon utakmice cijeli je susret u drugi plan bacio ružan prekršaj Jorisa Gnagnona koji je u 76. minuti oštro startao na nogu mladog igrača Liverpoola Yassera Laroucija. Gnagnon je zbog svog poteza zaradio izravni crveni karton, dok je mladi Larouci iznesen s terena.

"On je bio jako zabrinut i dobro zna da je iz svega toga mogla nastati jedna gadna ozljeda. Zabrinut sam zbog igrača, ali upitao sam Kloppa i on mi je kasnije rekao da je s njim sve u redu. To na kraju nije ispala teška ozljeda i sretan sam zbog toga", izjavio je nakon utakmice trener Seville Julen Lopetegui, dok se nešto kasnije i preko društvenih mreža ispričao sam Gnagnon.

"Želim se javno ispričati Liverpoolu, obitelji njihovog igrača i svim navijačima. Bio je to odvratan čin s moje strane i istom nije bilo mjesta na nogometnom terenu. Sve moje molitve upućene su prema igraču i njegovoj obitelji", stajalo je u poruci francuskog braniča.

Linker
20. travanj 2024 07:16