Reuters
TRAŽEN DILJEM SVIJETA

VIDEO: SVI KAŽU DA ĆE ON BITI IDUĆI DINAMOV REPREZENTATIVAC Veliki maksimirski talent dobio službenu ponudu vrijednu čak 10 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2019. 16:35

Nikola Moro je ove sezone napokon postao jedan od nezaobilaznih članova prve postave Dinama. Bio bi to i ranije da ovaj 21-godišnjak nije u ožujku 2018. doživio tešku ozljedu koljena.

Dugo je trebalo Moru da se oporavi od ozljede i uhvati dobru formu. Od početka ove sezone dobio je povjerenje trenera Nenada Bjelice, a u posljednje vrijeme je njegovo mjesto u veznom redu u najvažnijim utakmicama neupitno.

Moro igra dobro, a bez obzira na isključenje na utakmici protiv Šahtara njegovo ime je podcrtano u bilježnicama mnogih skauta. Oko njega se već spominju veliki iznosi, a jedan ugledni menadžer prije koji dan otkrio je za Sportske novosti kako je Dinamo ovog ljeta odbio ponudu od 10 milijuna eura koliko je za njega ponudio - američki Chicago Fire!

Pogledajte Morov odgovor na pitanje o toj ponudi i o tome kako vidi razvoj svoje karijere, odnosno kada bi želio otići iz Dinama u neki strani klub:

Cijeli podcast 'Dinamo u Ligi prvaka' s Nikolom Morom i Milivojem Bračunom pogledajte ovdje:

Linker
20. travanj 2024 02:29