Juergen Schwarz/Bongarts/Getty Images
DVA POGOTKA U DVIJE UTAKMICE

VIDEO: VATRENI NEZAUSTAVLJIVO 'GAZI' NAKON PAUZE POSLIJE SVJETSKOG PRVENSTVA Pogledajte genijalan pogodak i majstorsku asistenciju Ante Rebića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2018. 18:57

U šestome kolu Bundeslige Eintracht je u Frankfurtu uvjerljivo pobijedio Hannover rezultatom 4:1, a na utakmici je briljirao hrvatski golgeter i povratnik nakon ozljede uzrokovane napornim tempom Mundijala u Rusiji Ante Rebić.

19-godišnji napadač Obite Evan N'Dicka u 36. je minuti na asistenciju Sebastiena Hallera pogodio za vodstvo domaćih, a na 2:0 povisio je napadač Vatrenih.

U sudačkoj nadoknadi prvoga dijela isti asistent kao i kod prvoga gola, 24-godišnji Francuz Sebastien Haller, pronašao je Rebića na dvadesetak metara od gola. Naš se reprezentativac sjajno zagradio i oslobodio svog braniča, sjurio se prema golu i silovito poentirao pored nemoćnog vratara gostiju Essera.

Rebiću je ovo drugi pogodak u Bundesligi nakon što je u prošlome kolu, u prvoj utakmici u kojoj je zaigrao nakon SP-a u Rusiji, zabio jedini gol u porazu od Borussije Mönchengladbach.

U 59. minuti još je jednom u glavnoj ulozi hrvatski napadač, ovog puta u ulozi asistenta. Još je jednom sjajno prošao protivničkog igrača, napravio 'pola posla' i probio po lijevoj strani, a zatim poslao oštru loptu u peterac pokraj istrčalog Essera. Strijelcu de Guzmanu nije bilo teško poslati loptu u praznu mrežu.

Počasni pogodak za goste zabio je 20-godišnji nogometaš Hannovera Florent Muslija u 86. minuti, a konačnih 4:1 postavio je srpski napadač Luka Jović u 89. minuti.

Ante Rebić je igrao do 82. minute kada ga je zamijenio 23-godišnji srpski veznjak Mijat Gaćinović.

Rezultati by SofaScore

Stipe Perica izborio penal, ali Frosinone doživio novi poraz

Hrvatski napadač Stipe Perica izborio je penal za Frosinone, koji je u nedjelju na svom terenu izgubio od Genoe sa 1-2.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Penal je realizirao Camillo Ciano u 41. minuti, a na kraju se je pokazalo da je to samo utješni pogodak za Frosinone. Dvostruki strijelac za Genou bio je Krzysztof Piatek (33, 36).

Stipe Perica odigrao je prvo poluvrijeme za Frosinone, koji je nakon sedam kola ostao predzadnji sa samo jednim bodom.

Dobru formu u novoj sezoni potvrdila je Fiorentina, koja je kod kuće dobila Atalantu sa 2-0 golovima Jordana Veretouta (62-PEN) i Cristiana Biraghija (90+4). Marko Pjaca igrao je do 54. minute za Fiorentinu, dok je Mario Pašalić proveo svih 90 minuta na terenu za ekipu Atalante.

Nogometaši Bologne preokretom su došli do pobjede nad Udineseom kojeg su pred svojim navijačima svladali sa 2-1 (1-1) u prvoj utakmici nedjeljnog programa 7. kola talijanske Serie A. Gosti su poveli u 32. minuti pogotkom Pussetta. Deset minuta poslije odličnu akciju domaće momčadi izjednačujućim pogotkom zaključio je Santander, a pobjedu Bologni donio je Orsolini u 82. minuti.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 02:37