REUTERS/Heino Kalis
SUDAC NA UDARU

VIDEO: 'ŽELE GA UNIŠTITI, ALI PLATIT ĆE VELIKU CIJENU ZA OVE SUZE' Žestoka reakcija na kontroverznu odluku koja je rasplakala Cristiana Ronalda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2018. 11:13

Juventus je sinoć u gostima svladao Valenciju (2:0), a do prve pobjede u novoj sezoni Lige prvaka su došli bez Cristiana Ronalda koji je travnjak napustio već u 29. minuti.

Portugalac je poslan na 'hlađenje' nakon što je pretjerano reagirao na pad domaćeg igrača. U svom negodovanju, Ronaldo je rukom za glavu uhvatio Jeisona Murilla, a sudac Felix Brych tu nije dvojio i jednoj od najvećih zvijezda svjetskog nogometa odmah je pokazao izravni crveni karton.

Mišljenja oko ove odluke su podijeljena. Neki misle da je to bila ispravna odluka, a drugi dio pak smatra da se radilo o pretjeranoj kazni. Među onima koji se ne slažu sa sucem Brychom nalazi se i sestra slavnog Portugalca Katia Aveiro.

"Ovo je sramota za nogomet. Pravda će izaći na vidjelo. Oni žele uništiti mog brata, ali Bog nikada ne spava", poručila je Katia preko društvenih mreža da bi u još jednoj poruci nadodala:

"Platit će veliku cijenu za ove suze. Žele ga spustiti na zemlju, ali neće uspjeti."

Linker
02. svibanj 2024 14:02