Screenshot: Twitter
NIJE MU SVEJEDNO

VIDEO: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ UPERIO PRSTOM U KRIVCE Slavni Šveđanin prozvao je 'svoje' i objasnio pravi razlog zašto neće zaigrati na Svjetskom prvenstvu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2018. 13:32

Zlatan Ibrahimović (36) novinarima je objasnio zašto ove godine neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Sjajni švedski napadač Los Angeles Galaxyja odlučio je umoroviti reprezentativni dres nakon Eura 2016. godine. Nakon što se Švedska kvalificirala za SP u Rusiji nagađalo se da bi se izbornik Janne Andersson mogao pozvati Ibru u kadar za Mundijal, ali on se odlučio držati igrača koji su izborili svjetsku smotru kroz kvalifikacije.

Ibra smatra da su ga mediji koštali SP-a.

"Mediji kažu da je Švedskoj bolje bez mene i zato im vjerujem. To je tipičan švedski mentalitet. Nemam tipično švedsko ime, tipičan mentalitet i ponašanje, a opet i dalje držim rekord u reprezentaciji", rekao je Ibrahimović, aludirajući na rekord po broju postignutih golova u žuto-plavom dresu (62 gola u 116 nastupa).

"Svjetsko prvenstvo je najveća zabava na svijetu. Svi najbolji igrači su tamo. Zlatan nije tamo iako je trebao biti...Igrao sam za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i sada za Galaxy. Ako ne znam kako igrati za momčad, kako sam onda igrao za najveće svjetske klubove i osvajao trofeje? Ja znam pobjeđivati, vjerujte mi i radim to dobro", zaključio je Ibrahimović.

Linker
05. svibanj 2024 19:10