Sn
JOŠ MALO PA NESTALO

VIKTORIJU ČEKA 'PLAVI PAKAO'! PRODANO 27000 ULAZNICA, ALI JEDNA JE IDEJA IPAK PROPALA Iz policije poručili kako je takva opcija previše rizična

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. veljača 2019. 20:20

Maksimir protiv Viktorije u četvrtak ipak neće biti sasvim pun. Naime, Dinamo neće pustiti u prodaju južnu tribinu, ona će ipak biti rezervirana samo za gostujuće navijače. Postojala je ideja da češki navijači budu smješteni u jednom kutku zapadne tribine, pa da južna tribina bude otvorena za Dinamove navijače.

Međutim, s obzirom na to da je iz Plzena najavljeno oko 500 navijača, na zapad ih se ne može smjestiti, jedina opcija ostala je južna tribina. Tu se opet rodila ideja da taj dio stadiona bude podijeljen na dva dijela pa da na ostatku tribine, uz naravno tampon-zonu između, budu smješteni domaći gledatelji koji nisu do sada kupili ulaznice.

Zagreb, 161218.
Maksimir.
Utakmica HT Prve lige, 18. kola izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduka.
Na fotografiji: BBB.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Ali policija je zabranila sve te manevre, pozivajući se na sigurnost, vjerojatno i zbog svega onoga što se događalo oko stadiona u Plzenu. Iako je Dinamo do sada kao organizator dobio sve pohvale iz UEFA-e, jer na domaćim utakmicama u Maksimiru nije bilo većih incidenata, policija je očito smatrala da je opcija s jugom previše rizična.

Stoga će, dakle, tamo biti smješteni samo češki navijači, za Dinamove drukere rezerviran je ostatak stadiona. Što se ulaznica tiče, ima ih još nešto malo za obje sjeverne etaže, a procjenjuje se da je do sada prodano oko 27.000 ulaznica.

Linker
03. svibanj 2024 02:56