Gabriele Maltinti/Getty Images
NA METI VELIKANA

VIŠE NEMA NI NAJMANJE SUMNJE, MILAN BADELJ NAPUŠTA FIORENTINU, A EVO GDJE BI SVE MOGAO NASTAVITI KARIJERU 'Rekao nam je da ga novac ne zanima...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2018. 11:45

Milan Badelj definitivno će napustiti redove Fiorentine ovog ljeta.

Svaku sumnju otklonio je Fiorentinin direktor Pantaleo Corvino. Badelju 30. lipnja istječe ugovor s Violama, a produljenje neće potpisati. Viole će tako ostati bez kapetana, čovjeka koji je nakon tragične smrti Davidea Astorija naslijedio kapetansku traku.

"Dali smo mu priliku da nastavi karijeru s nama ponudivši mu četverogodišnji ugovor s osjetnim financijskim poboljšanjem. Uvijek nam je govorio da ga novac ne zanima, nego da traži nove izazove. Danas smo razgovarali i rekao mi je, nažalost, da želi drugdje isprobati nove stvari", rekao je Corvino za talijanske medije.

"Za nas je Milan predstavljao određene vrijednosti i jako smo ga poštovali. Sada nam se putevi razilaze i morat ćemo na tržištu potražiti veznjaka kao što je Badelj", dodao je Fiorentinin direktor.

A gdje će hrvatski 29-godišnji veznjak nastaviti karijeru ostaje za vidjeti. U svakom će slučaju biti na meti brojnih ponuda, jer pored neosporne igračke kvalitete može doći bez odštete. Medijski se ranije najglasnije spominjao Milan kao potencijalna nova destinacija, kao i Lazio.

Ali spominjali su se i premierligaški velikani poput Tottenhama i Chelseaja, te španjolske Seville.

Ostaje za vidjeti kako će se situacija razvijati...

Linker
19. svibanj 2024 19:49