Jakov Prkic / CROPIX
REAKCIJA RIJEČANA

'VIŠE OD BODA NISMO NI ZASLUŽILI' Bišćan iskren u analizi jadranskog derbija: 'Niti agresivni u fazi obrane, niti živi i brzi u fazi napada'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. listopad 2018. 21:11

Zoran Vulić bio je nezadovoljan suđenjem, a svoje dojmove nakon remija (1:1) u jadranskom derbiju iznio je i trener Riječana Igor Bišćan.

Bišćan je nakon utakmice 12. kola Prve HnL skrušeno priznao da njegova momčad nije zaslužila više od boda.

- Na kraju mogu biti zadovoljan bodom. Za nijansu zadovoljniji rezultatom nego igrom koju smo pokazali, posebno u prvom dijelu. Niti agresivni u fazi obrane, niti živi i brzi u fazi napada. Našli smo se u rezultatskom minusu, ali u drugom dijelu su igrači reagirali. U nastavku smo izgledali bolje i opasnije, što nam je donijelo izjednačenje. U zadnjih 10-ak minuta smo se uvukli, pali smo tjelesno i na kraju smo uspjeli sačuvati bod. Zato na moramo biti zadovoljni remijem - kazao je Bišćan.

Izgledalo je kao da ste na Poljud došli po bod?

- Nismo došli igrati na bod, došli smo nastaviti pozitivan niz rezultata. Nisam prezadovoljan, ali sam zadovoljan. Problem je bio u tome što nismo mogli uhvatiti ritam igre i pokazati kvalitetu koju imamo. Više od boda nismo zaslužili - zaključio je Bišćan.

Rezultati by SofaScore

Linker
04. svibanj 2024 00:15