Nenad Dugi/Cropix
POPIS ZA IRSKU

Vratio se Olić! Bilić računa na Krstanovića i Sammira, brinu ga nedefinirani klupski statusi

Bilić je na konferenciji za novinare izdiktirao imena igrača na koje računa za prijateljski dvoboj protiv Irske u Dublinu. Na popisu se nakon dugo vremena našao Ivica Olić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2011. 14:21

- Imamo igrače čiji je status u klubovima nedefiniran. To bi mogao biti problem ako se produži do kvalifkacijskih utakmica s Maltom i Izraelom, pomalo je zabrinuto rekao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

Bilić je u ponedjeljak na konferenciji za novinare izdiktirao imena igrača na koje računa za prijateljski dvoboj protiv Irske u Dublinu koji je na rasporedu za dva tjedna. Na popisu se nakon dugo vremena našao Ivica Olić. Napadač Bayerna započeo je pripreme s Bayernom i biti će spreman za reprezentativnu akciju:

- Svi znamo što ovoj momčadi znaći Ivica Olić! On jedva čeka da se okupimo.

Bilić također nije zaboravio napomenutu:

- Ovaj popis se može mijenjati. Zato su na širem popisu vratari Tomić, Kelava, Blažević, tu su također defanzivci Vida, Pamić, Bartolović. Računam i na Sammira, Tomečaka, Krstanovića...

Popis putnika za Dublin:

Runje, Pletikosa, Subašić, Srna, Vrsaljko, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Schildenfeld, Strinić, Pranjić, Vukojević, Dujmović, Modrić, Badelj, Kranjčar, Iličević, Perišić, Da Silva, Olić, Kalinić, Jelavić, Mandžukić i Petrić.

USKORO OPŠIRNIJE

Linker
23. rujan 2024 00:37