Goran Mehkek / Cropix
TKO ĆE IH VRATITI ZA STOL?

Vrbanović: Za dijalog smo, ali ne možeš s nekim pričati ako te ucjenjuje...

'Navijači su prekinuli razgovore, dakle, oni bi se trebali javiti, a ne mi. Ne znam zaista što im smeta, zašto im se toliko žuri, to nisu stvari koje se rješavaju na ho-ruk...'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. srpanj 2011. 17:23

Odgovor nezadovoljnim navijačima Dinama stigao je od Damira Vrbanovića. Poslovično spretan u medijskim nastupima, Dinamov je direktor lopticu prebacio na drugu stranu.

- Meni nije jasno o kakvom to prekidu pregovora pričaju navijači. Dogovor je bio da nakon ovih europskih utakmica opet sjednemo za stol, a kad smo im nakon Bakua rekli da imamo puno posla u dnevnoj operativi i da ćemo se naći poslije Helsinkija, počeli su negodovati. I sad su, vidim, jednostrano prekinuli razgovore, mi ih sigurno nismo prekinuli. Ne znam čemu ta nervoza, zašto im se žuri, moguće je da nekima od njih nedostaju utakmice... Mi smo i dalje za dijalog, naravno, ali ne možeš s nekim pričati ako te ucjenjuje. Bit će ovako ili nikako! Ne ide to tako, razgovori mogu potrajati, ništa ne ide preko noći. Kažem, što se Dinama tiče, nema nikakvih problema, mi nismo prekinuli razgovore - rekao je Damir Vrbanović.

Tvrdi da nikad nije čuo ni za kakve inkriminirajuće dokumente i dokaze protiv njega ili Mamića, koje navodno imaju navijači ali, dodaje, očekuje da se druga strana javi u klub.

- Oni su prekinuli razgovore, dakle, oni bi se trebali javiti, a ne mi. Ne znam zaista što im smeta, zašto im se toliko žuri, to nisu stvari koje se rješavaju na ho-ruk - zaključio je Dinamov direktor.

Linker
03. svibanj 2024 20:50