Srdjan Vrancic / CROPIX
FILIJALA TORINEZA

Vrsaljko za 7 milijuna eura otišao u Sassuolo i napravio veliki korak prema Juventusu!

Sassuolo s Juventusom ima sporazum o razmjeni igrača, tako da je jasno da je Šime na radaru Juvea
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 16. srpanj 2014. 21:12

Šime Vrsaljko (22) napušta Genou i sljedeće će sezone igrati u talijanskom prvoligašu Sassuolu, potvrdio je predsjednik đenovskog kluba Enrico Preziosi.

Klubovi su dogovor postigli u prijepodnevnim satima, a Sassuolo bi, javlja talijanska novinska agencija ANSA, trebao Genoi isplatiti odštetu od sedam milijuna eura.

- Brzo smo postigli dogovor, Vrsaljko će uskoro i službeno biti igrač Sassuola - poručio je Preziosi.

Budući da Sassuolo s Juventusom ima potpisan sporazum o razmjeni igrača, talijanski mediji komentiraju kako bi to za Vrsaljka mogao biti korak prema trenutno najelitnijoj destinaciji u Serie A. Ipak, prvo će se morati dokazati pod palicom Eusebija Di Francesca, bivšeg talijanskog reprezentativca i veznjaka Rome koji Sassuolo vodi već dvije godine i najzaslužniji je što momčad iz regije Emilia-Romagna igra u najvišem rangu.

Premda se službena potvrda iz oba kluba još uvijek očekuje, Vrsaljku je dobrodošlicu već izrazio jedan od najiskusnijih igrača Sassuola, također bivši reprezentativac Matteo Brighi.

- Koliko čujem, on je pozitivan dečko i njegov će se dolazak dobro odraziti na našu svlačionicu. Vrsaljko je igrač koji će nam donijeti kvalitetu u oba smjera, mogao bi biti vrlo važan za ovu momčad - izjavio je Brighi.

Vrsaljko je prošle sezone u dresu Genoe odigrao 23 utakmice i zabilježio dvije asistencije, a na SP-u u Brazilu upisao je 148 minuta u dvobojima s Brazilom i Meksikom.

Linker
22. rujan 2024 15:34