AFP
ARSENAL

Walcott ostaje do ljeta 2017.!

Novim ugovorom, koji istječe u ljeto 2017. godine, 23-godišnji Englez zarađivat će oko 90 tisuća funti tjedno, a u to uključeni su i veliki bonusi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2013. 23:43

Engleski nogometni reprezentativac Theo Walcott konačno je odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru. Nakon posljednje runde pregovora s Arsenalom Walcott je odlučio potpisati produljenje na četiri i pol godine...

Walcott se sa svojim menadžerom, te strategom "topnika" Arseneom Wengerom i izvršnim predsjednikom kluba Ivanom Gazidisom sastao u prostorijama trening-centra Arsenala, gdje je pristao potpisati novi ugovor, podebljan za 30 tisuća funti veću tjednu plaću.

Novim ugovorom, koji istječe u ljeto 2017. godine, 23-godišnji Englez zarađivat će oko 90 tisuća funti tjedno, a u to uključeni su i veliki bonusi, te navodno poveća svota samo za potpis ugovora.

Razlog zbog kojeg je Walcott ipak odlučio ostati vjeran Emiratesu i njegovim navijačima jest pozicija centralnog napadača u koju ga je Wenger gurnuo u posljednjih pet utakmica. Brzonogi Walcott odužio se postizanjem četiri pogotka, u koje je uključen hat-trick protiv Newcastlea.

Engleski mediji navode da će Wenger, sada kada je riješio pitanje sudbine svog ponajboljeg igrača, krenuti "žestoko" na dovođenje nekoliko velikih pojačanja ove zime, a prvi na listi želja su mu Španjolci - David Villa i Adrian Lopez.

Linker
24. rujan 2024 08:36