Brekalo
 REUTERS/Borut Zivulovic / REUTERS
ŽESTOKA KONKURENCIJA

ZA HRVATSKIM REPREZENTATIVCEM VLADA PRAVA POMAMA Dva velikana se uključila u borbu za Vatrenog, na njemu žele barem udvostručiti zaradu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2019. 10:00

Svako malo u svjetskim medijima osvane nova informacija vezana uz potencijalni transfer nekog hrvatskog nogometaša. Ovoga puta u pitanju je Josip Brekalo (21) za kojim, čini se, vlada prava pomama.

Sportske novosti ranije su pisale o interesu Benfice za usluge hrvatskog reprezentativca, a čini se kako će portugalski velikan imati žestoku konkurenciju u vidu Milana i Sportinga iz Lisabona.

Danas je hrvatski nogometaš započeo predsezonske pripreme s Wolfsburgom, ali hoće li i sljedeću sezonu započeti noseći dres 'Vukova' vrlo je upitno.

U Wolfsburgu su navodno spremni prodati hrvatskog nogometaša, ali izvršni direktor kluba Jörg Schmadtke traži najmanje 20 milijuna eura.

O ozbiljnom interesu Milana i Sampdorije za Brekala piše ugledni Kicker, dok o interesu Sportinga izvještava portugalski O Jogo.

Podsjećamo, Brekalo je u Wolfsburg stigao iz zagrebačkog Dinama u svibnju 2016. za 10 milijuna eura, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Stuttgartu.

Linker
06. svibanj 2024 09:11