Paolo Rattini/Getty Images
TO BI IM BIO PRAVI POTEZ

ZA SPAS NAZOVI - MARIJA MANDŽUKIĆA Bayernova legenda savjetovala njemačkom velikanu u problemima da dovede otpisanog HR napadača i objasnila razlog

ZA SPAS NAZOVI - MARIJA MANDŽUKIĆA Bayernova legenda savjetovala njemačkom velikanu u problemima da dovede otpisanog hrvatskog napadača i objasnila razlog
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2019. 18:43

Legendarni bivši nogometaš Bayerna i njemačke reprezentacije Lothas Matthäus savjetovao je otvoreno Borussiji Dortmund da u svoje redove dovede provjerenog hrvatskog napadača. Riječ je o otpisanom napadaču Juventusa Mariju Mandžukiću.

Štoviše, Matthäus je svjetovao Borussiji da dovede oba Juveova igrača, Mandžukića i Emrea Cana.

"Borussijin problem je taj što osim Matsa Hummelsa i Marija Götzea zapravo nema igrača koji su osvajali trofeje. Čak je i Marco Reus samo jednom osvojio DFB-Pokal. Borussiji nedostaje nešto da bi bili uspješni, a prvenstveno im nedostaje glad za uspjehom. Zapravo inače uopće nisam pobornik zimskih transfera, ali Borossia bi trebala dovesti pojačanja. Konkretno, mislim na dvojicu igrača, Cana i Mandžukića", rekao je Matthäus.

Onda je objasnio i zašto bi takav potez bio pravi za žuto-crne.

MOENCHENGLADBACH, GERMANY - AUGUST 25: Sebastian Hellmann and Other Matthaeus of sky television are seen prior to the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and Bayer 04 Leverkusen at Borussia-Park on August 25, 2018 in Moenchengladbach, Germany. The match between Gladbach and Leverkusen ended 2-0. (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)
Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

"Oni imaju pobjednički karakter i ostvarivali su uspjehe i s reprezentacijom i klubovima. A i znam da bi bili dostupni po razumnim cijenama", dodala je Bayernova legenda.

Borussia Dortmund je nakon 12 odigranih kola tek šestoplasirana momčad Bundeslige s pet bodova zaostatka za vodećom Borussiom Mönchengladbach, a u posljednje dvije utakmice osvojili su tek jedan bod, primivši pritom čak sedam golova.

Linker
25. travanj 2024 10:52