Ivan Brkic / Glas Podravine / CROPIX
DOBRI ODNOSI

Zamjena zbog Ultra festivala: Split pristao, Hajduk s Dundalkom prvo u Irskoj!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. srpanj 2014. 19:28

E, to su dobrosusjedski odnosi, bravo, Split je pristao na dupli program u gradu pod Marjanom 24. srpnja, ako Dundalk prođe Luksemburžane po imenu Jeunesse d'Esch, a hoće, jer vodi sa 2:0 prije revanša kod svoje hoće. Uglavnom:

- Zahvaljujemo Splitu na razumijevanju, dali su svoju suglasnost, time su nam umnogome pomogli u našem rasporedu i omogućili pravu feštu baluna, dvije utakmice u istom danu – prenio nam je Hajdukovo zadovoljstvo glasnogovornik Ante Bilić.

Hvala Slavenu i Jozi, braći Žužul, pravi potez "crvenih". Hajduk smjera u Irsku, u goste Dundalku odmah 17. srpnja i to mu silno odgovara zbog Ultra događanja u Poljudu 11., 12., 13. srpnja..

Čim se vrate iz Slovenije trenirat će "bijeli" na umjetnoj travi Poljuda, da se pripreme za Oriel Park. Navijači "bijelih" već unaprijed rezerviraju ulaznice za iskrcavanje u Dundalk.

Split je po bratskom dogovoru dobio pravo večernjeg termina protiv Hapoel Beer Sheve, 24. srpnja, pa će Hajduk – Dundalk početi svoj revanš-meč već popodne, ne poslije 18 sati, a Split – Hapoel Beer Sheva navečer, ne prije 20.15 sati.

Računa se da Split prolazi Miku (ima 2:0), a ako Dundalk (ima i on 2:0) zapne protiv Jeunessea (?!), e, tu je mali problem, moglo bi se dogoditi da Jeunesse ne bude mogao prihvatiti promjenu, jer trojica su Luksemburžana u igri, pa bi to zgusnulo raspored u vojvodstvu Luksemburg i zavezalo im ruke dobroj volji.

No, neće valjda, kako da Jeunesse prođe, ta je mogućnost teška 1 posto, niti, ali uvijek ima neki ako...

Linker
27. svibanj 2024 03:52