Damir Glibušić/CROPIX
PERO STOJKIĆ

'Žao mi je Vrsaljka, ali puknuo mi je film zbog suca i Modrih koji su nas omalovažavali'

Nitko ne vidi ili neće vidjeti kad Dinamovi igrači mlate po nama, kad nas provociraju i omalovažavaju, ali svi vide i hoće vidjeti kad mi napravimo prekršaj - rekao je Stojkić
Piše: Darko RužićObjavljeno: 11. prosinac 2010. 19:08

Prespavana noć omogućila je Osijekovu braniču Peri Stojkiću da u miru razmisli i kaže zašto mu se, kako mu se, dogodilo da je pretjerao u jednom startu na Šimu Vrsaljka nakon čega je ovaj zbog ozljede morao napustiti igru.

- Rekli su mi neki “ubio si ga skoro”. Pretjerano! Što to znači? Ako ćemo tako, ubili su i oni nas. Nitko ne vidi ili neće vidjeti kad Dinamovi igrači mlate po nama, kad nas provociraju i omalovažavaju, ali svi vide i hoće vidjeti kad mi napravimo prekršaj. Dobro, jasno je, nisam trebao onako startati. Sudac je svirao kako je svirao, svi smo uvjereni da je dosudio jedanaesterac kojeg nije bilo , a onda nam je nakratko puknuo film. Iskreno rečeno, najiskrenije, sad mi je stvarno žao. Nadam se da će Vrsaljko ozdraviti, da je već ozdravio i da će igrati protiv PAOK-a, a Dinamo i u proljeće u Europi - rekao je Pero Stojkić.

Linker
07. svibanj 2024 08:43