CROPIX
SKINULI SU RUKAVICE

ZBOG HRVATA POČEO PRAVI RAT EUROPSKIH NOGOMETNIH DIVOVA Slavni klub poslao službenu ponudu za Vatrenog! Čak je i početni iznos - 'boli glava'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2017. 14:58

Ivan Perišić uistinu bi mogao biti jedna od najvećih zvijezda ovog prijelaznog roka. Nakon špekulacija i neprovjeranih informacija kako je Jose Mourinho na stol stavio 65 milijuna eura za sjajnog Hrvata, sada je stigla potvrda kako je PSG poslao i službenu ponudu Interu.

Bogati francuski klub ostao je bez naslova prvaka u Ligue 1 i traži velika pojačanja za sljedeću sezonu. Jedna od prvih velikih želja je krilo Intera za koje su vlasnicima milanskog kluba ponudili 55 milijuna eura.

Inter također slaže momčad za povratak u talijanski, ali i europski, vrh. Vlasnici kluba vrlo rado bi zadržali Perišića, ali financijski fair play nalaže da ako želite bogato kupovati morate i prodavati igrače pa će Inter svakako pustiti Perišića, ali pitanje je samo kome i za koliko.

Ugledni talijanski list Gazzeta dello Sport ističe kako je Inter zainteresiran za ozbiljnu ponudu PSG-a, no ako Manchester United uistinu pošalje ponudu o kojoj se već neko vrijeme nagađa onda bi Ivan mogao i put Otoka.

Inter zamjenu za Perišića vidi u Lemaru koji iza sebe ima fantastičnu sezonu u Monacu.

Linker
17. travanj 2024 07:06