AFP
ROMA

Zdenek Zeman dobio otkaz

Talijanski mediji navode kako su glavni kandidati za klupu 'vučice' Francuz Laurent Blanc te, Talijani Marco Giampaolo i Walter Novellino
Piše: HinaObjavljeno: 02. veljača 2013. 18:48

Vodstvo talijanskog nogometnog prvoligaša Rome uručilo je otkaz treneru Zdeneku Zemenu nakon domaćeg poraza od Cagliarija 2:4.

Bio je to peti uzastopni ligaški susret u kojem momačad iz Rima nije pobijedila. Premda Roma igra možda i najljepši nogomet u Serie A i premda je najefikasnija momčad lige, trenutačno je na tek osmom mjestu sa 34 boda, 15 manje od lidera Juventusa, ali i devet manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

"Vodstvo kluba zahvaljuje se Zemanu na dosadašnjem radu, a momčad će privremeno voditi Aurelio Andreazzoli. Zeman nije jedini kriv za lošu seriju rezultata, ali trener mora preuzeti odgovornost. Nije bilo moguće promijeniti cijelu momčad," kazao je sportski direktor Franco Baldini.

Zeman je preuzeo Romu u lipnju prošle godine i ovo je bio njegov drugi pokušaj na klupi rimskog kluba kojeg je vodio i od 1997. do 1999.

Talijanski mediji navode kako su glavni kandidati za klupu 'vučice' Francuz Laurent Blanc te, Talijani Marco Giampaolo i Walter Novellino.

Linker
22. rujan 2024 05:31