StoryEditor
 Foto: Boris Kovacev / CROPIX
NOVO JAVLJANJE IZ MEĐUGORJA

ZDRAVKO MAMIĆ U PONOĆ OBJAVIO NOVU ZNAKOVITU PORUKU HRVATSKOJ Maksimirski gazda napisao narodnu mudrost o 'kresanju plaća' i izazvao lavinu komentara

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2020. 10:36

Zdravko Mamić jučer je bio posebno aktivan na svom Facebook profilu.

Bivši glavni čovjek Dinama, koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja 117 milijuna kuna iz Dinama te skriva se od hrvatskog pravosuđa, prvo je objavio točne iznose plaća Nenada Bjelice i sada već njegovog bivšeg stručnog stožera u zadnjih 20 mjeseci, da bi potom, oko ponoći, poslao novu poruku.

"Biti spreman prije oluje ponekad znači razliku između života i smrti. Dinamo će biti spreman. Laku Vam noć želim!", napisao je Mamić, uz narodnu mudrost: 'Štedi se kad se ima, a ne kad se nema'.

Očekivano, i novi njegov post izazvao je lavinu komentara.

 

Podsjećamo, ranija se Mamićeva objava odnosila na novonastalu situaciju u klubu u kojoj su se igrači i struka usprotivili rezanju plaća uslijed krize koju je izazvao koronavirus.

"Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern Munchen i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over", stoji u prvoj objavi.

Linker
28. svibanj 2020 18:02