REUTERS
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

ZIDANE NA IZLAZNIM VRATIMA REALA? KRALJEVI NE PRAŠTAJU OGROMNI ZAOSTATAK ZA RIVALIMA Trofejni trener već je kontaktiran kao potencijalna zamjena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2018. 17:55

Real Madrid izgleda sve više zaboravlja na sve trofeje koje im je u vitrine pospremio legendarni Zinedine Zidane.

Svi uspjesi današnjeg stratega 'Kraljevskog kluba' polako ostaju u sjeni loših rezultata koje 'Los Blancosi' bilježe u domaćem prvenstvu i čini se kako su sve odlučniji u namjeri da na klupu postave novog trenera.

REUTERS/John Sibley
REUTERS

Prema pisanjima španjolskih medija, Florentino Pérez ne može ignorirati tablicu LaLige i ogromnih 16 bodova zaostatka za vječnim rivalima iz Barcelone te je već preko svojih predstavnika stupio u kontakt s Joachimom Löwom, trofejnim njemačkim trenerom koji bi Real mogao preuzeti po završetku ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Ova vijest dolazi u pomalo čudnom trenutku s obzirom na činjenicu da je Zidane nedavno produžio vjernost trenutnom poslodavcu te bi se po novom ugovoru na Bernabeu trebao zadržati do 2020. godine.

No, prema informacijama koje cure iz kluba, francuskom strategu bi mogao presuditi rezultat u Ligi prvaka, a tamo ga već sredinom veljače čeka težak sraz s PSG-om.

Linker
02. svibanj 2024 03:32