REUTERS/Sergio Perez
MADRID NA KRAJU UVIJEK POBJEĐUJE

ZIDANE NIJE NI ČESTITAO JUNAKU FINALA, A ONDA JE PROCURILO Real za heroja od danas traži nestvarnu odštetu: Cijena je u jednoj noći narasla dvostruko!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2018. 13:37

Garetha Balea već se neko vrijeme seli iz Madrida, a broj potencijalnih kupaca definitivno je porastao nakon njegovog šoua u finalu Lige prvaka.

Velški reprezentativac postigao je protiv Liverpoola dva pogotka, od kojih će onaj prvi (za 2:1) ući u povijest kao jedan od najljepših u finalima najelitnijeg klupskog natjecanja. Baleova predstava samo je dodatno u fokus bacila njegov odnos sa Zinedineom Zidaneom koji ga je često ostavljao na klupi i bez prilike za iskazivanjem na terenu.

Dodatno zahlađenje odnosa, prema pisanju dijela britanskih medija, stiglo je nakon utakmice kada je Bale novinarima otkrio da mu trener uopće nije čestitao po završetku nastupa u Kijevu.

Isto tako Bale je i istaknuo da bi iduće sezone htio puno više igrati nego što je igrao u ovoj nedavno završenoj. Sada pak ostaje pitanje u kojem bi to dresu Velšanin trebao dočekati novi početak prvenstva. Navodno je interes Manchester Uniteda nakon ovog vikenda još veći, ali veća je i cijena nakon dva gola Liverpoolu. Ona se sad popela na nevjerojatnih 228 milijuna eura.

Dok još ostaje nepoznanica hoće li 'Crveni vragovi' izdvojiti toliko za svoju prvu želju prijelaznog roka, poznato je da su spremni ispuniti Baleove zahtjeve po pitanju plaće, a ona bi trebala iznositi oko 740 tisuća eura tjedno. Također, neki stručnjaci ističu da bi problem u ovom transferu mogao predstavljati i stil igre kojem teži Jose Mourinho, odnosno da isti ne odgovara zvijezdi Real Madrida.

Što će na kraju od svega ispasti, mogli bi saznati već u idućih nekoliko dana...

Linker
06. svibanj 2024 04:34