REUTERS
RIJEČ TRENERA

ZIDANE POSTAO REKORDER REALA, PA POSLAO PORUKU 'Od velike je važnosti da on do kraja karijere ostane u klubu, nitko neće moći ponoviti to što on radi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2017. 12:53

Nogometaši Real Madrida po šesti put u povijesti osvojili su naslov svjetskog klupskog prvaka nakon što su u finalu FIFA klupskog prvenstva svijeta sa 1-0 (0-0) pobijedili brazilski Gremio.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Cristiano Ronaldo u 53. minuti iz slobodnog udarca, a jedan od najistaknutijih pojedinaca utakmice bio je i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić kojem je ovo bio 13. trofej s Realom, a ujedno je proglašen i za najboljeg igrača turnira u Abu Dhabiju.

Nakon susreta nekoliko riječi kazao je i trener Reala Zinedine Zidane koji se u povijesne knjige madridskog Reala osvojivši u istoj kalendarskoj godini pet trofeja.

- Odigrali smo odličnu utakmicu. Pobjeda je zaslužena jer smo igrali na visokoj razini od samog početka.

Zidane ima i nekih želja kada je Cristiano Ronaldo u pitanju.

- Kada je najbitnije, možete računati na njega. Volio bih da produži ugovor, za nas je od velike važnosti da Cristiano do kraja karijere ostane u klubu jer nitko neće moći ponoviti to što on radi. Sretni smo što u utakmicu protiv Barce ulazimo u dobrom raspoloženju, ali prvo ćemo proslaviti ovaj naslov. Za nas je ovo jako lijepo razdoblje, a moramo učiniti sve kako bi što duže trajalo i kako bi dogodine mogli nadmašiti ovogodišnji učinak - kazao je Zidane.

Linker
02. svibanj 2024 14:17