TT News Agency REUTERS
VRLO JASNA NAJAVA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ NAPOKON PRELOMIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU Legendarni Šveđanin otkrio novu destinaciju: 'Priključit ću se klubu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. prosinac 2019. 09:29

O budućnosti Zlatana Ibrahimovića nagađa se već dulje vrijeme, a legendarni Šveđanin sada je dao najjasniji znak o tome gdje će doista nastaviti svoju veliku karijeru.

Otkako je napustio Los Angeles Galaxa Ibrahimović je slobodan igrač, a medijski ga se dovodilo u kontekst potencijalnog potpisaivanja za Milan, Bolognu i Romu.

"Priključit ću se klubu koji se mora vratiti pobjeđivanju, koji mora obnoviti svoju veliku povijest i koji je u potrazi za izazovima protiv svih i svakoga", rekao je Ibrahimović za GQ Italia.

"To je jedini način na koji mogu pronaći potrebnu motivaciju da bih vas ponovno iznenadio. U odabir kluba uključeni su i drugi faktori, poput interesa moje obitelji. Vidimo se uskoro u Italiji", dodao je Ibrahimović.

Iako su sva tri najveća kandidata za Ibrahimovićev potpis osvajala naslove talijanskog prvaka u povijesti talijanski mediji vjeruju da je Šveđanin izabrao Milan.

"Volim biti taj koji donosi razliku. Ne želim napraviti samo nešto dobro i malo doprinijeti, želim biti taj koji donosi prevagu", zaključio je 38-godišnji Ibrahimović koji je boje Milana branio između 2010. i 2012. godine.

Linker
02. svibanj 2024 17:24