OČEKUJE MIRNI UZVRAT

Zoran Mamić: Bit ću razočaran ako na Neftči dođe manje od 20 tisuća gledatelja!

'Naravno da momčad još nije u optimalnom stanju, međutim znali smo da će to tako izgledati s obzirom na kratkoću priprema. Ali sigurni smo da smo i ovako dovoljno jako za riješimo 'slučaj Neftči’!'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. srpanj 2011. 22:00

Kako na cijelu priču oko starta kvalifikacija za Ligu prvaka gleda sportski direktor Zoran Mamič. Je li optimist?

- Jesam! Momčad je ostala na okupu, doveli smo četiri kvalitetna igrača, svi su zdravi osim Bišćana i Barbarića. Tu su svi preduvjeti za dobar rezultat i dobru igru.

Nije gledao sve pripremne utakmice Modrih.

- Neke jesam, neke nisam. Ali bio sam u stalnom kontakti s ljudima iz stožera. Naravno da momčad još nije u optimalnom stanju, međutim znali smo da će to tako izgledati s obzirom na kratkoću priprema. Ali sigurni smo da smo i ovako dovoljno jako za riješimo 'slučaj Neftči’!

Već na prvoj utakmici?

- U prvoj utakmici bismo željeli napraviti rezultat, za 'mirniji’ uzvrat. Onda možemo iskoristiti slijedeće razdoblje za pripremu onoga što nas dalje čeka.

Kako vam izgleda Neftči?

- Dobra momčad s nekoliko zanimljivih pojedinaca. Siguran sam da će u Maksimiru igrati defenzivno, da će se braniti. Ali tako je to svake godine, protiv Dinama u Maksimiru svi su defenzivni. Azeri će pokušati kvariti našu igru, baviti se destrukcijom. Međutim, mi imamo sjajne individualce koji zapreke mogu riješiti jednim potezom, a i snaga momčad je jača nego dosad.

Koliko gledatelja očekujete na stadionu u srijedu?

- Bio bih razočaran kad bi bilo manje od 20 tisuća gledatelja!

Linker
08. srpanj 2024 02:12