REUTERS/Andrew Boyers
PRED NOVIM IZAZOVOM

ZORAN MAMIĆ RASKINUO UGOVOR S AL AINOM! Hrvatski trener pred potpisom za novi klub, uskoro na pomolu okršaj s bivšim izbornikom Vatrenih!?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. siječanj 2019. 22:10

Stigla je i službena potvrda, Zoran Mamić više nije trener Al Aina!

Puno se zadnjih dana govorilo o njegovom odlasku iz Emirata, u saudijski Al Hilal, bilo je tu preokreta i pregovora, nije sve išlo lagano, ali u ponedjeljak je Zoran Mamić službeno dobio raskid ugovora s finalistom Svjetskog klupskog prvenstva.

Sada je jasno da bi sljedeća postaja trebao biti saudijski Al Hilal, idućih dana Zoran Mamić i njegovi suradnici trebali bi se pojaviti u Ryadhu i potpisati ugovor s najtrofejnijim klubom u Saudijskoj Arabiji.

Soccer Football - Club World Cup - Semi-Final - River Plate v Al Ain FC - Hazza Bin Zayed Stadium, Al Ain City, United Arab Emirates - December 18, 2018  Al-Ain coach Zoran Mamic with players and backroom staff during the penalty shootout                  REUTERS/Andrew Boyers
REUTERS/Andrew Boyers

U zemlji, gdje je i počela inozemna trenerska karijera, bio je trener Al Nassea, potom ostvario odlične rezultate na klupi Al Aina u Emiratima, a sada bi opet trebao napraviti iskorak s Al Hilalom na čiju klupu sjeda umjesto Protugalca Jorge Jesusa. On, bi pak, uskoro mogao preuzeti portugalsku Benficu.

Ako se nešto drastično ne promijeni gledat ćemo u Arabiji sraz Zorana Mamića i Slavena Bilića, pričekajmo još konačnu potvrdu transfera. Ono što je jasno, Zoran Mamić više nije trener Al Aina.

Naglasimo i da će do daljnjeg klupu Al Aina preuzeti Željko Sopić kao glavni i Roy Ferenčina kao pomoćni trener. Riječ je o dvojcu koji je dosad uspješno vodio U-21 momčad.

Linker
28. travanj 2024 14:01